Ga naar de inhoud

Samen aan de slag?

Online trajecten waarin we 1-op-1 samen groeien of die je op je eigen tempo kunt volgen, workshops online en in het echt of fysieke producten om thuis jezelf mee te ontdekken.

Weet je niet meteen wat bij jou past of waar je het liefst mee aan de slag wil? Boek een gratis kennismakingsgesprek.

Zelf Zinnig

In Zelf Zinnig gaan we 6 maanden lang intensief samen aan de slag. Dankzij 1-op-1 begeleiding, groei je in je zelfvertrouwen en zelf liefde, leer je je lichaam heel goed kennen en begrijp je heel goed hoe jouw seksualiteit werkt. Je leert genieten als nooit tevoren!

Goesting

Vind je het wel eens lastig om zin te hebben in seks? Komt je verlangen niet spontaan en zorgt dat voor moeilijke momenten in je relatie? In Goesting kom je te weten hoe jou zin in seks werkt. En, niet onbelangrijk, je leert hoe je hiermee aan de slag kan gaan.

Genot

Om je seksualiteit ten volle te kunnen beleven, is het uiteraard ook belangrijk dat je er echt van kunt genieten. Je volledig overgeven aan je lichaam, weten wat je leuk vindt en hoe je dit kunt aangeven aan iemand anders... Je leert het allemaal in Genot!

Vulva Plezier - De Cursus

Gebaseerd op de workshop Vulva Plezier, maar volledig online en op je eigen tempo te volgen. Ideaal als je wil bijleren over het Vrouwelijk lichaam en hoe je het nog meer kan laten genieten!

Penis Plezier - De Cursus

Sinds een aantal jaren is Penis Plezier mijn best verkopende workshop. Ik mocht al honderden mensen live begeleiden. Nu is er ook een digitale versie, waar je op jouw tempo alles kan bijleren over de penis en hoe je deze kan laten genieten!

Workshops en lezingen

Vulva Plezier

Ontdek alles over ons wonderlijk lichaam! Je denkt misschien dat je dat allemaal al wel weet, maar in deze workshop weet ik je sowieso nog te verrassen. Leer nieuwe kneepjes en handelingen en leer je vulva en vagina nog beter kennen.

Penis Plezier

Over de penis praten we niet zo vaak. We gaan er vaak vanuit dat het voor een penis toch een pak makkelijker is. In deze workshop leer je alles over de fallus en gaan we aan de slag met dildo's en glijmiddel.

Vrouwelijk Genot

Een 3-delige workshop in samenwerking met seksuologe Vanessa Muyldermans. We hebben het over je lichaam, je hoofd, je bekkenbodem en nog zoveel meer. In kleine groep met andere vrouwen praten over seks echt empowering!

Het Koppel Doe-Boek

Een boekje vol opdrachten, uitdagingen en reflectiemomenten voor jullie beide. Groei dichter naar elkaar toe en maak jullie seksleven spannender. Dat en nog veel meer vind je in het Koppel Doe-Boek.

Het Goesting Werkboek

Is verlangen naar seks wel vaker een struikelblok voor jou of binnen je relatie? Het Goesting Werkboek geeft je alle uitleg over hoe zin in seks nu eigenlijk werkt en de praktische tools voor hoe je hiermee aan de slag kan.

Het Babbel Kaartdeck

Praten met elkaar is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Vaak babbelen we wel, maar de moeilijke thema's proberen we te vermijden. Het Babbel Kaartdeck daagt je uit om hier toch over te praten: geld, jullie relatie, jullie dromen,... Elke vraag komt met 3 bijvragen, zodat jullie het gesprek samen op gang kunnen trekken