Workshops

In samenwerking met Het Appèl in Mechelen, bied ik verschillende workshops aan. 
De workshops gaan telkens door in kleine groep (max 12 personen) in Het Appèl. Sommige workshops worden ook online aangeboden.

Heb je vragen of wil je misschien een workshop bij je thuis laten doorgaan voor vriend(in)en? 
Neem gerust contact op

Menstruatie-cyclus & anticonceptie

Tijdens deze workshop leer je alles over je menstruatiecyclus. Je leert waarom je je soms zo anders voelt, wanneer je vruchtbaar bent, welke vormen van anticonceptie er zijn en nog veel meer!

Bekkenbodem

Wil je graag meer weten over je bekkenbodemspieren? Begrijpen waarvoor ze dienen? Tijdens deze workshop leer je alles over jouw bekkenbodem. Je krijgt oefeningen mee om zelf aan de slag te gaan en we bekijken ook hoe je best kunt trainen met geisha-balletjes.

Vrouwelijk plezier

Benieuwd om nog meer te ontdekken over de vulva en de vagina? Waar zitten er nog leuke plekjes om te stimuleren? En zijn er eigenlijk verschillende technieken en manieren om dat te doen? Als je dacht dat je alles al wist, dan kan je je toch echt laten verrassen in deze bijzondere workshop!

Mannelijk plezier

De penis is een bijzonder geslachtsdeel. Het lijkt heel rechttoe rechtaan, maar je kan er eigenlijk echt heel veel mee! Benieuwd om wat leuke nieuwe kneepjes te ontdekken (🙃)? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Vrouwelijk genot

Wil je graag meer weten over je bekkenbodemspieren? Begrijpen waarvoor ze dienen? Tijdens deze workshop leer je alles over jouw bekkenbodem. Je krijgt oefeningen mee om zelf aan de slag te gaan en we bekijken ook hoe je best kunt trainen met geisha-balletjes.

FAQ

De workshops gaan door in “Het Appèl” in Mechelen.
Het adres is Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen.

Om een veilige en aangename omgeving te garanderen, zijn de meeste workshops enkel toegankelijk voor mensen met een vulva/vagina. Op die manier kunnen we open praten over verschillende onderwerpen. 

Zowel de workshop vrouwelijk- als mannelijk plezier bieden we ook aan voor koppels. We hebben uit voorgaande edities geleerd dat het heel interessant kan zijn voor beide partners om hier samen uit te leren. 

Leeftijd speelt hierin echt geen rol. We hebben al mensen van alle leeftijden zien passeren. Vaak vormt een gemengde leeftijdsgroep een zeer interessante groep, want je kunt uiteraard ook altijd heel veel leren van elkaar (al vragen we nooit om te delen of te praten indien je dat zelf niet wil).

Behoor je tot geen van deze groepen en wil je toch graag meedoen? Neem gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Uiteraard geen probleem. Je kiest zelf of je iets wil delen en wat je graag deelt. Je bent niet verplicht om te praten. 

Dat is afhankelijk van workshop tot workshop. Je vindt alle informatie heel duidelijk op de pagina van de specifieke workshop. 
Toch nog een vraagje? Contacteer me dan hier.

De workshops beginnen stipt om 20u en eindigt ook stipt om 22u. 
Binnen die tijd krijg je alle informatie en is er extra ruimte om vragen te stellen.

Momenteel bieden we enkel de workshop “Menstruatiecyclus & anticonceptie” online aan. Hou deze website of de site van Het Appèl in de gaten voor nieuwe data en mogelijkheden.

De kostprijs van de workshop is afhankelijk van workshop tot workshop. De prijs verschilt ook wanneer de workshop online doorgaat. 
Je vindt alle prijzen op de pagina van de betreffende workshop.

We hopen uiteraard van wel, maar dit is afhankelijk van verschillende factoren. Momenteel kunnen we hier dus niet positief op antwoorden.