Traject 'ZelfZinnig'

Hét traject om echt aan de slag te gaan met jouw seksualiteit.

Een aantal jaar geleden liep ik vast in mijn eerste lange relatie.
Ik kan niet zeggen dat ik die persoon niet meer graag zag, maar ik merkte wel op dat mijn zin in seks helemaal verdwenen was.

Ik had zoveel andere dingen te doen, zoveel aan mijn hoofd en bezig zijn met seks kwam gewoon nooit meer spontaan in mij op. Daarnaast merkte ik dat ik me steeds minder aangetrokken voelde tot mijn partner, dat ik twijfelde wat ik wilde en niet meer wist welke kant ik op zou gaan.

Dat kwam vermoedelijk voor een groot stuk omdat ik vaak ook niet meer echt kon genieten van seksualiteit. Ik had er geen tijd en geen ruimte voor.
Ik liet mezelf ook niet echt genieten. “Nee, ga maar gewoon voor jezelf, niet te veel aandacht aan mij geven, ik geniet er sowieso wel van, een orgasme is niet belangrijk…”

Herkenbaar?

Dit traject is echt voor jou als je...

ZelfZinnig is een onderdompeling in jezelf, jouw seksualiteit en jouw genot.

Wat mag je verwachten?

In ZelfZinnig gaan we 3 maanden intensief samen aan de slag.
Je leert alles over je eigen seksualiteit en die van je partner. Daarnaast kijken we naar jouw zin in seks, jouw seksualiteitsbeleving en krijg je een massa blijvende tips en tricks om echt te leren genieten.

Op het einde begrijp je hoe jouw lichaam werkt, kan je inspelen op jezelf als je weinig zin hebt in seks en durf je jezelf helemaal open te stellen voor jouw seksualiteit.

Ik kan met een gerust hart zeggen dat je dankzij ZelfZinnig een klein beetje gelukkiger in het leven zult staan. Dit is zoveel meer dan enkel een cursus over seks!

ZelfZinnig is een 3-maanden traject. Je krijgt 5 privé-sessies, waar we samen aan de slag gaan om jouw blokkades, seksualiteit, lichaam en hoofd beter te begrijpen. Het traject ligt niet vast. We gaan samen aan de slag om te werken aan wat jíj (en eventueel je partner) echt nodig hebt!

Wat komt er zeker aan bod?

Na ZelfZinnig:

Praktisch

ZelfZinnig is een traject van 3 maanden. 
We spreken op voorhand 5 data af voor jouw sessies. De sessies kunnen online doorgaan of op een afgesproken locatie. 

Kostprijs?

Deze investering in jezelf kost €599. 
Je kan ervoor kiezen om de betaling de spreiden over 3 maanden.

Wat krijg je?

× Hoe kan ik je helpen?