Ga naar de inhoud

Driedelige Workshop "Vrouwelijk Genot"

Ontdek jezelf en jouw seksualiteit samen met andere vrouwen

Je wil wel genieten van jezelf maar...

Je voelt je seksueel niet altijd op je gemak. Je weet wel dat er meer in zou kunnen zitten en je wil echt wel graag (leren) (meer) genieten, maar je hebt het moeilijk om hier voluit voor te gaan

Het moeilijke is dat je niet goed weet waar te beginnen. Hoe leer je meer van jezelf te houden? Hoe ontdek je je lichaam en geniet je echt volop? En wat waren die bekkenbodemspieren ook weer? De G-spot? De clitoris? Wacht, er is nóg meer? 

Of je nu een relatie hebt met iemand anders of enkel met jezelf, leren genieten van je lichaam is een echte eyeopener. Jezelf leren aanvaarden zoals je bent en tegelijk alle wonderlijke dingen ontdekken die jouw lichaam kan, dat is pas echt empowering

Herkenbaar?

Maar het kan ook anders!

Je kan je ook helemaal goed in je vel voelen. Genieten van heerlijke momenten met je partner en leren begrijpen welke situaties ideaal zijn voor jou

Door je lichaam beter te begrijpen, kan je ook beter aangeven wat goed voelt. Je leert genieten en vooral tijd te durven nemen voor jezelf.  

Tijdens deze 3-delige workshop-reeks leer je je eigen lichaam beter kennen. Je krijgt de uitleg over jouw lichaam die je eigenlijk al op school had moeten krijgen. Je mag je verwachten aan verrassende inzichten en een heldere kijk. 

Geen zorgen, we houden tijdens alle 3 de avonden onze kleren aan! Het is echt de bedoeling dat we een veilige en aangename omgeving creëren, waar jij je helemaal op je gemak voelt

De workshop zal terug doorgaan op 27/10, 10/11 en 24/11

Wat mag je verwachten?

Avond 1

Ontdekken en aanvaarden van jouw lichaam.
Hier krijg je uitleg over de anatomie van jouw lichaam. Hoe werkt dat eigenlijk allemaal? Hoe komt het dat je bepaalde dingen ervaart en andere dan weer niet? En wat heeft je hoofd hiermee te maken? Er is ruimte om vragen te stellen en om te leren van de anderen om je heen.

Avond 2

Leer volop genieten van jouw lichaam.
Hier gaan we aan de slag met praktische tips en tricks. Hoe stimuleer je jezelf, welke technieken ken je nog niet, waar te beginnen als je echt geen idee hebt? We kijken samen naar hoe jij kan leren wat je leuk vindt én hoe je dat kan overbrengen aan iemand anders. Je krijgt heel wat praktische tips die je mee kan nemen naar huis om er daar mee aan de slag te gaan.

Avond 3

Beleef Bekkenbodemplezier
Wat zijn die bekkenbodemspieren nu eigenlijk? Waarvoor dienen ze en waarom zou je ze trainen? En wat na de bevallig? Je mag je verwachten aan een heldere uitleg. Daarna gaan we aan de slag met enkele oefeningen. Die kan je achteraf thuis verder uitproberen en gebruiken, voor meer plezier van jouw bekkenbodem en jouw seksualiteit.

Op het einde van de workshops:

Praktisch

De driedelige workshop gaat door over 3 avonden.
Donderdag 27 oktober, donderdag 10 november en donderdag 24 november

Telkens van 20 tot 22u in “het Appèl” in Mechelen.

Kostprijs?

We herbekijken je investering voor deze 3 avonden

Wat krijg je?

De workshop zal terug doorgaan op 27/10, 10/11 en 24/11

Wie zijn wij?

Screen Shot 2022-03-20 at 13.27.02

Vanessa

Vanessa is Seksuologe en Relatietherapeute.
Daarnaast heeft ze zicht ook verdiept in fertiliteit, zwangerschapsverlies, her-samengestelde gezinnen enz. En op de effecten hiervan op de seksualiteitsbeleving, de partnerrelatie en de eigen (lichaams)beleving en visie.
Je vindt haar vier dagen per week in de therapieruimte in haar praktijk in Mechelen waar ze zowel individuele mensen als koppels ziet en ook gesloten groepen met gelijkgestemden ontvang.
Ze houdt ervan haar kennis en ervaringen te kunnen doorgeven met héél veel passie, aan zoveel mogelijk mensen!

IMG_5706

Ruud

Na jaren gewerkt te hebben als homeparty consulente én een aantal jaar mee te draaien in een zeer gepassioneerde seksshop, besloot ik om van deze passie mijn beroep te maken. 
Ik genoot zo van alle gesprekken die ik had op mijn homeparty-avonden, in de winkel en online, van de openheid en de kwetsbare onwetendheid die mensen toonden.
Dus verslond ik ieder boek over seks, relaties en het lichaam dat ik kon vinden en volgde verschillende cursussen. Gewapend met al deze kennis, met mijn eigen ervaringen en de honderden gesprekken die ik had gehad met anderen zette ze de stap: ik werd sexperte. En deze kennis deel ik graag met iedereen die het wil horen!

De workshop zal terug doorgaan op 27/10, 10/11 en 24/11

ook dit nog...

De workshop is een driedelige workshop. Dit wil zeggen dat het één workshop is die over drie verschillende avonden loopt. Je kan enkel inschrijven voor de drie avonden en dus niet voor één enkele avond

Er zijn 8 plaatsen in de workshop. Enkel voor mensen met een vulva. 
Diegene die ingeschreven zijn op de wachtlijst hebben als eerste de kans om zich in te schrijven voor de workshops.

De workshop zal terug doorgaan op 27/10, 10/11 en 24/11